Container

VERKSTADSCONTAINER

En komplett mobil verkstad där det mesta är med som krävs för att kunna utföra ett fullgott reparations och verkstadsjobb när verkstaden är långt bort. Perfekt komplement för entreprenörer, anläggningsfirmor, byggen, etc.

Till ett mycket bra pris utrustar vi en grundverkstad komplett med el (230 och 400v), tryckluft, maskiner, svets, verktyg, förbrukning.

Allt detta får plats i en 20 fots container som är isolerad, målad och färdiginredd med belysning, arbetsbänk, skåp, verktygstavlor och godkänt låssystem. Du väljer eventuella ändringar och tillval som anpassas för ert företags behov och önskningar.

Priserna har hittills varierat mellan 150-260 tkr beroende av kundens val av utrustning.

Verkstadscontainern kan finansieras genom vår leasingpartner Siemens Finans om så önskas. Ett enkelt sätt att hålla reda på månadskostnaden.

Kontakta din säljare för konsultation om pris och anpassningar.

Här visar vi en timelaps då vi bygger en komplett verktygscontainer åt en kund. Containern levereras komplett med isolerade innerväggar, el, belysning och luft draget samt att väggarna är målade vita för en ljus och trevlig arbetsmiljö.  Kontakta din närmaste representant om du är intresserad av att veta mer om våra containers.

Hitta din närmaste säljare här.