Ekonomiassistent till Industriverktyg IDG-Tools AB

Industriverktyg IDG-Tools AB startade hösten 1997 och har idag ca 150 anställda varav 80 i Sverige. Vi säljer verktyg och maskiner och har även försäljning i Finland, Norge och Polen. Företaget har tilldelats AAA för högsta kreditvärdighet av D&B.

Vad du kommer att göra:

Vi söker en ekonomiassistent som är intresserad av ett varierande arbete med alla arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning, såväl enkla som kvalificerade. Du kommer att arbeta med allt från kund- och leverantörsreskontra, leasingavtal, löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer, avstämningar till månads- och årsbokslut. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår ekonomichef.

I arbetsuppgifterna ingår också att sköta redovisningen i de ytterligare bolag som ingår i företagsgruppen, bland annat ett aktiebolag som säljer skydds- och arbetskläder.

Din bakgrund/Dina kunskaper:

Du har en utbildning inom ekonomiområdet (troligtvis är du gymnasieekonom eller har en yrkesutbildning) och har några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du har god datavana med kunskaper i MS Excel och erfarenhet från något ekonomisystem, gärna Visma Business men det är inget krav. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper:

För att lyckas i din roll bör du kunna arbeta självständigt och strukturerat, vara noggrann och ha förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, social kompetens och är serviceinriktad.

Vi erbjuder dig:

Ett utvecklande arbete i ett företag som har höga ambitioner och planer på fortsatt expansion. Tjänsten är heltid med arbetstid mellan 8:00 och 16.30. Flextid tillämpas. Din arbetsplats finns i Rosersbergs industriområde.

Låter detta intressant:

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Tillträdesdag omgående eller enligt överenskommelse.

Eventuella frågor besvaras av ekonomichef Maj-Britt Norio tfn 08-505 25 302.

Ansökan e-postas till maj-britt.norio@industriverktyg.se senast den 28/3 2018.